How خواص عناب تازه can Save You Time, Stress, and Money.
How خواص عناب تازه can Save You Time, Stress, and Money.
Blog Article
کسانی که زخم معده و ورم روده دارند عناب را با هسته سائیده بعد از غذا یک قاشق چای خوری میل کنند.
عناب کنسرو شده و چای با طعم عناب نیز در جهان استفاده میشود، اما در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده مینمایند، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده میشود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.
در ضمن حاوی پکتین (به عنوان کلسیم پکتات) به عنوان فیبر محلول موثر در کاهش چربی و قند خون است.
عناب آرامشبخش و ضد بد خلقی بوده و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب میشود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده میکنند.
عناب برای درمان سرماخوردگی و بیماریهای ریوی مفید است.
از برگهای عناب بصورت ضماد میتوان در محل گزش عقرب گذاشت.
عناب خشک (برای مثال عناب خشک چینی) ویتامین ث و مواد معدنی بسیار بیشتری دارد. در این مطلب، درباره خواص عناب تازه و خشک مواردی بیان و سپس جدول ارزش غذایی عناب تازه و خشک ارائه خواهدشد.
در زمینه کاهش وزن، پیشنهاد میکنیم پست خواص زعفران برای لاغری را نیز مطالعه کنید. زعفران یکی از بهترین گیاهان دارویی برای رسیدن به تناسب اندام است.
عناب در زمان ابتلا به اسهال میتواند حرکات مربوط به دستگاه گوارش را کاهش دهد.
لک سیاه روی پوست چیست + روشهای از بین بردن لک تیره صورت
شربت عناب برای حصبه، درد سینه، سرفه و فشار خون مفید میباشد. طرز تهیه شربت عناب: ۲۰۰ گرم عناب در یک لیتر آب پخته سپس دانههای آن را گرفته با ۷۵۰ گرم شکر مخلوط نموده بپزید تا شربت شود.
خیس کرده عناب: تعداد ۲۰ دانه عناب را با ۳۰ دانه مویز دانه گرفته و ۳۰ دانه سپستان و ۱۷ گرم شاخه گلدار بنفشه در نیم لیتر آب خیس کنید و بگذارید تا صبح بماند سپس آن را صاف کرده و با ۵۰ گرم شیر خشت و ۵۰ گرم ترنجبین مخلوط کنید تا کاملاً حل شود سپس قدری گلاب به آن اضافه کرده و بنوشید.
خواص عناب خشک و تازه: عناب خواص غذایی و درمانی متعددی دارد. در طب سنتی ایرانی از خواص عناب برای سرماخوردگی و تقویت کبد و معده سخن گفته شده است. عناب تازه سرشار از ویتامین ث و منبع خوبی برای تامین برخی از مواد معدنی مثل مس، آهن و پتاسیم است.
مصرف عناب میتواند به کاهش فشار خون کمک کند. این خاصیت مفید عناب به دلیل وجود فلاونوئیدها و تاننهای طبیعی در آن است که به طبق نتایج تحقیقات میتواند فشار خون را کاهش مضرات عناب دهد.